Forholdsregler for opladning af elektroniske cigaretter

2022-02-23

Forholdsregler vedropladning af elektroniske cigaretter
Opladningstiden for det elektroniske cigaretbatteri beregnes i henhold til indgangs- og udgangsstrømmen. For eksempel er en 650 mah batteristang og opladerens indgangsstrøm 220 mah, det tager 2,5 timer til 3 timer at oplade helt. Brugstiden for et fuldt opladet batteri beregnes i henhold til udgangsstrømmen. Generelt er batteriets udgangsstrøm konstant, så batteriet med højere strøm vil holde længere.
Derudover er brugstiden for det elektroniske cigaretbatteri relateret til kvaliteten af ​​selve batteriet, og kvaliteten af ​​batteriet afhænger af produktets materialer og produktionsteknologi. Et batteri af god kvalitet holder i lang tid og har en stabil levetid.
Ud over ovenstående årsager vil vedligeholdelsen af ​​det elektroniske cigaretbatteri også påvirke batteriets levetid. Ordet levetid er nævnt ovenfor. Det elektroniske cigaretbatteri har en levetid. Levetiden er som levende ting, og der vil være en proces med gradvis udmattelse. For eksempel er levetiden for en elektronisk cigaret af god kvalitet 2 år, og i det første halve år, efter at den elektroniske cigaret er fuldt opladet, kan den ryge 500 sug, og i det andet Efter et halvt år med fuld kraft kan du kan pumpe 450 porte, og så beregnes det kumulative fald. Jo længere tid du kan bruge det, jo kortere er tiden, hvilket skyldes faldet i batteriets strømlagringskapacitet.
Når vi bruger, skal vi være opmærksomme på følgende:
1. Nykøbte elektroniske cigaretbatterier vil generelt have strøm. Dette skyldes, at producenten vil teste batteriopladningen, før den forlader fabrikken. Derfor anbefales det, at du bruger den resterende strøm i den elektroniske cigaret, efter du har fået den, og derefter oplader den helt.
2. Opladningstiden for det elektroniske cigaretbatteri bør ikke være for lang. Når batteriopladerens indikatorlampe lyser grønt, betyder det, at den er fuldt opladet. Hvis indikatorlyset er rødt, betyder det, at det oplades. Når batteriet er fuldt opladet, kan det tages ud til brug.
3. Når den ikke er i brug, skal du huske at slukke for strømmen til batteriet i den elektroniske cigaret. Den generelle metode til at tænde og slukke for batteriet er at trykke på batteriafbryderknappen 5 gange.
4. Vær opmærksom på beskyttelsen af ​​batterigrænsefladen. Når du skruer batteriet og forstøveren af ​​for at forbinde opladeren, skal du passe på ikke at indsætte de to interfaces for stramt, for ikke at beskadige opladerens mellemstik.
5. Batteriet til den elektroniske cigaret bør være produceret af en almindelig producent af elektroniske cigaret. Et godt batterikredsløb kan slukkes intelligent, og et dårligt batterikredsløb kan blive brændt ud efter et par timers opladning.
Colorful Disposable Mini Bar 400 Puff
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy