Tips til brug af elektroniske engangscigaretter

2022-02-23

Tips til brugelektroniske engangscigaretter
Elektroniske engangscigaretter er meget praktiske at bruge, så mange venner kan lide at brugeelektroniske engangscigaretter. Evaluering af elektroniske cigaretter Der er stilarter eller mærker af elektroniske cigaretter. Generelt er elektroniske cigaretter hovedsageligt sammensat af tre dele: et rør indeholdende nikotinopløsning, en fordampningsanordning og et batteri. Forstøveren drives af en batteristang, som kan omdanne den flydende nikotin i patronen til tåge, så brugeren får en rygeagtig fornemmelse ved indånding, og indser at "puster skyen". Den kan endda tilføje chokolade, mynte og andre krydderier med smag til piben efter personlig præference. De fleste elektroniske cigaretter bruger lithium-ion og sekundære batteristrømkomponenter. Batteriets levetid afhænger af batteritype og -størrelse, brug og driftsmiljø. Og der er mange forskellige typer batteriopladere at vælge imellem, såsom socket-direkte opladning, bilopladere og USB-interfaceopladere. Batteriet er den største komponent i en e-cigaret. En elektronisk cigaret er et elektronisk produkt, der efterligner en cigaret og har samme udseende, røg, smag og fornemmelse som en cigaret. Det er et produkt, der giver brugerne mulighed for at ryge efter at have forvandlet nikotin til damp gennem forstøvning og andre midler.
Tre tips til brugElektroniske engangscigaretter
1. Når røgen kommer ind i din mund, skal du tage den af.
2. Tør overskydende dampe op inden i og over forstøveren til brug.
3. For at holde batteriet fuldt opladet, vil et lavt batteri medføre, at væsken ikke bliver helt forstøvet og inhaleret i munden.
Følgende punkter skal være opmærksomme ved brug:
1. Nykøbte elektroniske cigaretbatterier har normalt strøm. Dette skyldes, at batteriopladeren vil blive testet af producenten, inden den forlader fabrikken. Derfor anbefales det, at vi opbruger den overskydende strøm i e-cigaretten først, og derefter fylder den op igen.
2. Opladningstiden for det elektroniske cigaretbatteri bør ikke være for lang. Når batteriopladerens indikatorlampe lyser grønt, betyder det, at den er fuldt opladet. Hvis indikatorlampen er rød, betyder det, at den oplader. Når batteriet er fuldt opladet, kan batteriet slukkes. Når den ikke er i brug, skal du huske at slukke for batteriet i den elektroniske cigaret. Den sædvanlige måde at skifte batteri på er at trykke 5 gange på batterikontakten.
4. Vær opmærksom på beskyttelsen af ​​batterigrænsefladen. Når både batteriet og forstøveren er skruet af og tilsluttet til opladeren, skal du passe på ikke at indsætte grænsefladen mellem de to for stramt, for ikke at beskadige opladerens midterstik.
5. Elektroniske cigaretbatterier bør være fremstillet af den officielle producent af elektroniske cigaretter. Et godt printkort kan slukkes intelligent, et dårligt printkort kan brænde ud efter et par timers opladning.
Mini Box Pod Device 1200puffs
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy